Light Gauge Steel Framing System (LGS)

 

 • Γιατί να χτίσω με χάλυβα;

Τα υλικά των μεταλλικών σκελετών, είναι οικονομικά, ελαφριά και εύκολα στον χειρισμό. Παράγονται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου. Τα οικήματα με μεταλλικό σκελετό είναι αντισεισμικά, πιο ασφαλή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και άφλεκτα.

 

 • Θα φαίνεται ο μεταλλικός σκελετός στο τελειωμένο σπίτι;

Όχι. Ο σκελετός θα καλυφθεί από τους τοίχους και δεν φαίνεται ούτε από μέσα, ούτε από έξω.

 

 • Θα φαίνεται διαφορετικό από τα άλλα σπίτια το δικό μου;

Όχι. Το σπίτι σας θα μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο στην περιοχή. Επιπλέον, λόγω της ανθεκτικότητας του χάλυβα, μπορείτε να σχεδιάσετε το σπίτι σας με περισσότερους ανοιχτούς χώρους, δηλαδή λιγότερες κολώνες. Με μεταλλικό σκελετό, οι τοίχοι θα παραμείνουν ίσιοι, χωρίς κίνδυνο σκέβρωσης και τα τελειώματα θα γίνουν με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως.

 

 • Περιορίζομαι από συγκεκριμένο τύπο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού;

 Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια κατά παραγγελία, ακριβώς όπως θα κάνατε συνήθως. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε κάποια έτοιμα αρχιτεκτονικά σχέδια.

 

 • Όσον αφορά την τιμή, κοστίζει περισσότερο η δόμηση με χαλύβδινο σκελετό;

Η τιμή του χάλυβα έχει μικρές διακυμάνσεις κατά την τελευταία δεκαετία. Ενώ το κόστος παραδοσιακών υλικών δόμησης όπως το τσιμέντο και το ξύλο έχει παρουσιάσει σημαντικές αυξήσεις, οι τιμές του χάλυβα επέδειξαν πολύ μικρές αναπροσαρμογές. Το γεγονός ότι το οίκημα σας θα χτιστεί πολύ γρηγορότερα, με λιγότερα εργατικά έξοδα, λιγότερη υλική σπατάλη και ευκολότερη μακροπρόθεσμη συντήρηση, συντελούν σε μια πολύ οικονομικότερη κατασκευή.

 

 • Θα μπορώ να κάνω αλλαγές στη δομή του σπιτιού μου;

Ναι, καθώς ο μεταλλικός σκελετός επιτρέπει μεγαλύτερα ανοίγματα χωρίς ενδιάμεσο στήριγμα, το οίκημα μπορεί να σχεδιαστεί χωρίς εσωτερικά χωρίσματα (μεσοτοιχίες), διευκολύνοντας τις αλλαγές χωρίς να επηρεαστεί η στατικότητα του κτιρίου.

 

 • Θα σκουριάσει ο μεταλλικός σκελετός;

Η χρήση σκελετού από γαλβανισμένο χάλυβα προστατεύει το οίκημα σας από τη σκουριά.

 

 • Θα είναι πιο κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες;

Λόγω των μεθόδων μας στην χρήση μόνωσης, το σπίτι σας θα είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό, συντηρώντας τη ζέστη τον χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι.

 

 • Μπορεί το σπίτι μου να είναι ενεργειακά αποδοτικό;

Ναι. Τα οικήματα με μεταλλικό σκελετό μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να ικανοποιούν και να ξεπερνούν τα κρατικά πρότυπα για την εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, επειδή δεν σκεβρώνει, αλλά διατηρεί τις ευθείες του, ο σκελετός βοηθά στην αποφυγή ρωγμών λόγω συστολής ή στρέβλωσης, έτσι αποτρέποντας τις διαρροές του αέρα που αποτελούν αιτία ακριβής απώλειας της ενέργειας.

 

logo
Σταμπωτά & διακοσμητικά δάπεδα - Φωτοβολταϊκά συστήματα - Σύγχρονες κατοικίες ελαφράς δόμησης

Θα μας βρείτε

ΑΤΤΙΚΗ

 • Γάζης 29, Α. Ιλίσια - 157 71 Αθήνα
 • Τηλ: 210 77 93 042 / Fax: 2107793042

ΑΡΚΑΔΙΑ

 • Μάκρη Τριπόλεως - Τ.Κ. 221 00

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Μποροβάς Βασίλης

Κινητό: 6971 891 979

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Granostone

Η EUROSTONE είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και εφαρμοστής GRANOSTONE. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο...

hou1

 

 

Top